english essentials

Wat is English Essentials?

English Essentials is een pakket met oefenmateriaal Engels voor het basis- en voortgezet onderwijs, mbo en hbo. English Essentials is ontwikkeld als extra oefenmateriaal voor gebruik naast een methode Engels en bevat meer dan 1000 lees-, luister- en grammaticaoefeningen op alle ERK-niveaus.

Doordat de leerlingen zelfstandig met de oefeningen aan de slag kunnen, is er in de les meer tijd om actief met Engels bezig te zijn. Via het ingebouwde leerlingvolgsysteem kun u de voortgang van de leerlingen eenvoudig monitoren.

Voor wie is English Essentials?

Basisonderwijs

English Essentials is ideaal voor de bovenbouw van het basisonderwijs. Korte filmpjes en aansprekende teksten sluiten aan bij de belevingswereld van de leerlingen.

Voortgezet onderwijs

Hebben uw leerlingen extra oefenmateriaal nodig? Met English Essentials kunnen ze zelfstandig aan de slag met interessante teksten en informatieve video’s.

Mbo en hbo

English Essentials biedt een grote hoeveelheid oefenmateriaal op alle ERK-niveaus en is daardoor ook geschikt als extra oefenmateriaal voor mbo- en hbo-studenten.

Video’s Bekijken:

English Essentials in de praktijk

Online leeromgeving

De leerlingen oefenen zelfstandig in een online leeromgeving. Elke leerling werkt op zijn eigen niveau en tempo.

Tools voor docenten

Met het ingebouwde leerlingvolgsysteem kunt u de vorderingen van de leerlingen bekijken en doelen instellen om de leerlingen te stimuleren.

}

Meer tijd voor echt Engels

Met English Essentials is nakijkwerk verleden tijd. Daardoor kunt u meer aandacht besteden aan het voorbereiden van leuke, interactieve lessen Engels.

Kennismaken met English Essentials?

Wil je als student kennismaken met Essentials, start dan hier een gratis proeflicentie.